ΕΚΘΕΣΕΙΣ

{{ sliderHero.index }} / {{ sliderHero.total }}
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
& ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εκθέσεις τέχνης στην Πάρο

Ο πολυλειτουργικός χώρος του Poseidon of Paros Hotel & Spa στην Χρυσή Ακτή στην Πάρο έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για εκθέσεις τέχνης και πολιτιστικά δρώμενα. Η συνολική έκταση της αίθουσας είναι 250 τετραγωνικά μέτρα ενώ διαθέτει εξαιρετική σχεδίαση και εντυπωσιακό φωτισμό εξασφαλίζοντας έτσι μοναδικές εκδηλώσεις στη Χρυσή Ακτή στην Πάρο. Γι’ αυτό και έχει επιλεχθεί από διάσημους σύγχρονους καλλιτέχνες ως ο ιδανικός χώρος για εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Πολιτιστικά δρώμενα στην Χρυσή Ακτή Πάρου

Χωρίς αμφιβολία αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάρο διαθέτει την ιδανική υποδομή καθώς και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Πάρο, όχι μόνο για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο, αλλά και για όλων των ειδών εκδηλώσεων πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Από εκθέσεις και ομιλίες, μέχρι συνέδρια, ημερίδες και παρουσιάσεις, οι χώροι, αλλά και το προσωπικό του Poseidon of Paros Hotel & Spa στην Χρυσή Ακτή είναι ιδανικά για όσους αγαπούν την τέχνη αλλά και όσους επιθυμούν να οργανώσουν τις πιο ονειρεμένες διακοπές στην Πάρο. Η Πάρος άλλωστε είναι γνωστή για τα πολιτιστικά της δρώμενα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματος σας. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.