ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

{{ sliderHero.index }} / {{ sliderHero.total }}
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Συνεδριακό κέντρο στην Πάρο

Το Poseidon of Paros Hotel & Spa στην Χρυσή Ακτή στην Πάρο είναι ένα εξαίρετο ξενοδοχείο που προσφέρεται όχι μόνο για αξέχαστες διακοπές, αλλά και για συνέδρια ή άλλες επαγγελματικές εκδηλώσεις. Άλλωστε η Πάρος είναι ένα νησί με άρτια υποδομή, μεγάλο πολιτιστικό κέντρο και με δυνατότητα πληθώρας δραστηριοτήτων.

Οι συνεδριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μια πολυλειτουργική αίθουσα συνεδριάσεων, εμβαδού 250 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες ή ακόμα και διαλέξεις. Τα συνέδρια στην Πάρο είναι εξαιρετικά συνηθισμένα, αφού το νησί φημίζεται για την άριστη οργάνωση και την υποδομή του. Το συνεδριακό κέντρο του Poseidon of Paros Hotel & Spa αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον κατάλληλο χώρο για τέτοιου είδους events.

Μεγάλα συνέδρια στην Πάρο

Η Πάρος είναι ένα πανέμορφο νησί στις Κυκλάδες και αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις. Το ξενοδοχείο Poseidon of Paros Hotel & Spa, που βρίσκεται στην Χρυσή Ακτή, ενδείκνυται για τέλεια οργανωμένα συνέδρια στην Πάρο, αφού διαθέτει άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις.

Το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά μηχανήματα, είναι ευέλικτης διαρρύθμισης, διαθέτει κλιματισμό και είναι ιδιαίτερα φωτεινό. Αυτή η αίθουσα συνεδριάσεων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 180 άτομα σε διαρρύθμιση θεάτρου και συμποσίου, 250 σαν αίθουσα κοκτέιλ και 130 σε διαρρύθμιση διάλεξης.

Επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στην Πάρο

Οι συνεδριακές και όχι μόνο εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Poseidon of Paros Hotel & Spa στην Χρυσή Ακτή της Πάρου είναι προσεχτικά σχεδιασμένες, με έξυπνη διαρρύθμιση, φωτισμό και εξοπλισμό για να προσαρμόζονται ανάλογα στις εκάστοτε ανάγκες. Γι’ αυτό και μπορούν να φιλοξενήσουν πληθώρα όχι μόνο επαγγελματικών αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως γαμήλιες δεξιώσεις και πάρτι. Ο δικός σας γάμος στην Πάρο θα μείνει αξέχαστος όχι μόνο για την ρομαντική τελετή στο παρεκκλήσι του ξενοδοχείου, αλλά και για την πολυτελή γαμήλια δεξίωση που μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στους εξωτερικούς χώρους, πλάι στην πισίνα, είτε στον πολυλειτουργικό χώρο της συνεδριακής του αίθουσας Ωκεανίς. Έτσι, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και την άμεμπτη εξυπηρέτηση, τα δικά σας event θα είναι αδιαμφισβήτητα επιτυχημένα.

Συνεδριακός Χώροι: Ωκεανίς

Διαστάσεις

Τ.μ.: 250 / Ύψος: 2.80

Χωρητικότητα

  • Θεάτρου: 180
  • Διάλεξης: 130
  • Σε σχήμα Π: 60
  • Banquet: 180
  • Cocktail: 250

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματος σας. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.